Social

#prefetii Nostradamus 2017 #prefetii Nostradamus #profetii 2017 #nostradamus

Profetiile lui Nostradamus pentru 2017! Romania, cucerita de Rusia! ISIS porneste un nou Razboi Mondial

Nostradamus a facut previziuni sumbre pentru omenire, pentru anul ce va urma. De-a lungul timpului, multe dintre previziunile lui Nostradamus s-au adeverit. Unele dintre ele mai devreme decat ar fi trebuit.

Michel de Nostredame, un filozof francez al secolului 16, a prezis evenimentele din 9/11 din SUA, dar si victoria lui Donald Trump.Iata asadar la ce trebuie sa ne asteptam in anul 2017.

Romania, cucerita de Rusia

Rusia va cuceri Romania, pe care o va ruina pana la temelie. Acestea sunt predictiile lui Nostradamus pentru 2017. In plus, acesta mai sustine ca Rusia este statul care va da startul urmatorului Razboi.

ISIS declanseaza al Treilea Razboi Mondial

Anumite previziuni sustin ca ISIS s-ar putea face vinovata de inceperea celui de-Al Treilea Razboi Mondial. Nici nu este de mirare, avand in vedere evenimentele din ultima perioada.

Soarta tarilor din Orientul Mijlociu

Tarile din Oreintul Mijlociu vor fi distruse de explozii cu bombe.

Italia, aproape de faliment

Italia va intampina dificultati financiare. Rata somajului si a creditelor va creste, tara ajungand epicentrul crizei in zona euro.

SUA va deveni din ce in ce mai indisciplinata.

Aceasta putere mondiala se asteapta sa devina indisciplinata si incompetenta incepand cu anul in care Trump se va instala pe scaunul de presedinte, potrivit libertatea.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea