Social

#Bucuresti Arsenie Boca #Profetii Arsenie Boca # arsenie boca

Profetia uluitoare: Bucurestiul va fi sters de pe fata pamantului

Calugarul Arsenie Boca, cunoscut nu doar datorita harului sau, ci si pentru profetiile pe care le-a facut, a anticipat criza din Romania, dar a vorbit si despre faptul ca Bucurestiul ar putea fi distrus de o calamitate.

Potrivit "Sfantului Ardealului", guvernantii vor percepe si mai multe taxe, iar romanii o vor duce din ce in ce mai greu, scrie libertatea.ro. "Imi pare rau de voi ca sunteti slabiti in credinta. Veti cadea din cauza fricii. Frica-i de la diavol; nu va fie frica pentru a va salva sufletele. Vor veni vremuri foarte grele, dar toate sunt ingaduite de Dumnezeu, Care este tovarasul de drum al fiecaruia, de la nastere pana la moarte. Vor cadea si cei alesi. Imi pare rau ca sunteti cei de pe urma. Va vor cerne. Vor pune impozite, taxe si alte ingradiri. Vor lua totul!", ar fi spus parintele Arsenie Boca, potrivit marturiilor maicutei Septimia Manis, din Codlea.

Sursa foto: eviasieghina.ro

Despre Capitala spunea ca va fi afectata de o calamitate, in urma careia va fi stearsa de pe fata pamantului. "Parintele i-a spus unei doamne de la Bucuresti ca pe Bucuresti s-a "ouat" de doua ori, referindu-se la bombardamente, iar cand se va "oua" a treia oara, Bucurestiul va fi sters de pe fata pamantului deoarece acolo forfotesc pacatele", au povestit doua dintre femeile care l-au cunoscut.

Foto: protv.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea