Social

#an scolar #decembrie #inghetare an scolar

Profesorii vor sa inghete anul scolar la inceputul lunii decembrie

Profesorii sunt extrem de nemultumiti deoarece guvernantii nu iau nicio masura fata de revendicarile lor. In acest sens, dascalii au pornit o actiune in scoli, organizand un referendum in urma caruia se va decide daca se va ingheta anul scolar la inceputul lunii decembrie.

Astfel, fiecare cadru didatic va primi un formular tipizat pe care il va completa cu datele personale si optiunea in ceea ce priveste greva generala.

"Noi am centralizat deja mare parte din decizii si le vom comunica la sfarsitul acestei saptamani. Ramane sa finalizeze procesul si celelalte sindicate din Educatie, pentru ca, ulterior, sa stabilim in comun calendarul actiunilor”, a declarat Marius Nistor, presedintele sindicatului "Spiru Haret".

Saptamana viitoare, vor fi stranse toate listele din fiecare judet, iar in cazul in care 60% din profesori vor fi de acord cu greva generala, anul scolar va fi inghetat incepand cu data de 9 decembrie.

Sursa foto: transilvaniareporter.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea