Social

#fen #blocare fonduri #salarii profesori

Profesorii ar putea sa nu-si primeasca salariile pe noiembrie

Membrii Federatiei Educatiei Nationale ( FEN ) sustin ca in mai multe judete nu sunt asigurate fondurile pentru achitarea salariilor profesorilor pe luna noiembrie si cer Ministerului Educatiei deblocarea de urgenta a acestor fonduri.

"Dupa ce a anulat prin ordonante de urgenta repetate legea de majorare a salariilor personalului didactic incepand cu data de 1 octombrie, Executivul nu este in stare nici macar sa asigure salariile pentru sfarsitul de an. Suntem in situatia in care in preajma sarbatorilor de iarna colegii nostri risca sa nu isi primeasca salariile. Daca saptamana trecuta credeam ca este o situatie punctuala, astazi am constatat ca in tot mai multe judete nu sunt asigurate fondurile pentru achitarea salariilor pe luna noiembrie. Am inteles de la primari ca au avertizat prefectii asupra acestei situatii, insa fiind campanie electorala Guvernul a dat bani doar in functie de coloratura politica", sustine secretarul general al FEN, Constantin Ciosu, citat intr-un comunicat remis presei marti.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea