Social

# bataie copil #jigniri #agresivitate #profesor

Profesor din Iasi care jigneste si bate copiii! Gesturile nu i se par revoltatoare

Un profesor din Iasi isi jigneste elevii si ii bate, insa nimic din comportamentul lui (pe care, de altfel, il neaga), nu i se pare neadecvat. Ba din contra, i se pare ca neadecvat este comportamentul elevilor si al parintilor acestora, care fac prea mult caz din acest lucru.

 

Profesorul din Iasi a fost reclamat de mama unei eleve de clasa a doua. Copila a fost batuta si jignita de profesor, iar  acum merge la psiholog, spune mama ei. Profesorul este anchetat penal, insa, sustine ca nu el, ci parintii elevei sunt cei care sunt violenti.

"Este batuta zilnic, facuta in toate felurile. A fost scoasa in fata clasei si facuta "butoi", ca e mai supraponderala... Au inceput copiii sa rada de ea. (...) Fetita imi spune, o intreb ce se intampla la scoala, ce a facut domnul profesor... Ii da cu palmele peste ceafa, la spate... Fetita merge la psiholog", a declarat mama copilei de clasa a doua, potrvit realitatea.net.

Profesorul insa spune ca este nevinovat. Totusi, acuzatiile nu i se par atat de grave.

"Cum sa folosim noi asemenea expresii cand copila, dupa ce am discutat noi in clasa cu ea, a spus ca mama ei o face "butoi"? Nici nu s-a atins nimeni de copilul asta. Aaa, ca ridicam tonul? Pai eu sunt barbat, ce vrei sa fac? Vine dintr-o familie care nu are treaba cu scoala! Daca, sa spun prin absurd, prin absurdul absurdului, am facut-o "butoi" si sa spun ca i-am tras o palmuta, sa spun, tu faci atata caz? Nu, ea este montata sa faca spectacolul asta", spune profesorul Constantin Serban.

Atat politistii cat si Inspectoratul Scolar (la cererea Ministrul Educatiei) fac o ancheta in acest caz. 

"In cauza a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de purtare abuziva, cercetarile continua pentru stabilirea intregii situatii de fapt, urmand ca, in functie de cele constatate, sa fie dispuse masuri legale", spune Ioana Bilea, purtator de cuvant IPJ Iasi. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea