Social

#elevi #profesoara #scoala suceava #elev tuns

Profesoara-inchizitor: i-a tuns bretonul elevului cu forta!

Practici comuniste la o scoala din Suceava. O profesoara l-a tuns cu forta pe un baiat de clasa a sasea pe motiv ca bretonul ar fi fost prea lung. Totul s-a petrecut in fata colegilor elevului. Inspectoratul Scolar a declansat o ancheta.

Parintii unui elev din clasa a VI-a de la Scoala "Ion Irimescu" din Falticeni au depus o sesizare la Inspectoratul Scolar Judetean (ISJ) Suceava, dupa ce profesoara de fizica Liliana Ciurus, director adjunct al unitatii, i-a ciuntit cu o foarfeca bretonul fiului lor, desi acesta trecuse mai inainte pe la frizerie.

Profesoara are alta varianta. "Cand am vazut ca acest elev nu s-a tuns, elev pe care l-am laudat chiar la prima ora, pentru ca a dat raspunsuri bune, am luat o foarfeca de la un alt elev, caruia ii ramasese pe banca probabil de la o alta ora, si i-am scurtat bretonul. Regret gestul neinspirat si imi pare rau de ce s-a intamplat. Ideea a fost sa-l determin pe copil sa respecte regulile", a declarat profesoara pentru evz.ro.

Parintii sustin ca baiatul lor, in varsta de 12 ani, a ajuns acasa plangand din cauza umilintei la care a fost supus.

Atitudinea agresiva a dascalului va fi acum supusa dezbaterii in cadrul unei comisii speciale. Liliana Ciurus lucreaza de 27 de ani in invatamant.

Sursa foto: evz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea