Social

#profesor #elev #parinti #bataie

Profesoara batausa, obligata sa demisioneze

In comuna maramureaseana Sasar, o invatatoare si-a dat demisia dupa ce un grup de parinti a amenintat ca isi retrag copiii de la scoala daca nu va fi schimbata.

Parintii o acuza pe invatatoare ca le bate copiii si le vorbeste urat, dar ea neaga toate invinuirile ce i se aduc. Mai mult, unii dintre ei sustin ca invatatoarea le-a cerut bunuri sau favoruri parintilor cu copii in clasa ei.

Primarul comunei a promis ca va rezolva conflictul intre parinti si invatatoare. "Eu cel putin unul nu mi-as dori sa pierd 12 copii", a spus primarul Octavian Pavel, citat de Realitatea.net.

Aurica Lucaci este numele invatatoarei care a starnit furia parintilor. Ei au incercat sa scape de ea inca de la inceputul anului scolar, dar abia acum si-a dat demisia in urma scandalului.

Invatatoarea a mai fost implicata intr-un scandal pe aceleasi motive in urma cu doi ani, cand a fost mutata disciplinar la o alta scoala.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea