Social

# delphionline #produse profesionale #produse de curatenie

Produse profesionale de curatenie de la DelphiOnline

Igiena este unul dintre cele mai importante aspecte in vedere mentinerii unei vieti sanatoase si ferite de boli. Fiecare spatiu de locuit sau de petrecere a timpului, trebuie sa indeplineasca anumite conditii, pentru a fi optim pentru oameni si aerul inhalat sa nu creeze probleme de sanatate.

Eshopul DelphiOnline pune la dispozitia clientilor produse profesionale de curatenie, dar si servicii de acest gen, pentru mai multe spatii si necesitati. O echipa formata din profesionisti care poate face ca incaperea sa lumineze si aerul din interior sa fie proaspat si parfumat.

Servicii de curatenie

Daca accesati https://www.delphionline.ro/ puteti gasi o echipa pregatita sa faca o curatenie generala in orice spatiu aveti nevoie. Pentru orice antreprenor sau reprezentant de firma, aceste servicii sunt indispensabile, in special in cladirile de birouri. Cel putin o data pe saptamana, daca nu zilnic, trebuie sa fie reluata curatenia, pentru ca mediul de lucru sa fie unul placut si curat, iar in acest mod productivitatea creste si rezultatele sunt vizibile.

Servicii de curatenie pentru intretinere

Incaperile care sunt amenajate si gata construite in care este un flux constant de oameni, necesita o curatare detaliata. Echipa Delphi ofera astfel de servicii de intretinere a curateniei si se ocupa de toate aspectele necesare. De la aspiratul covoarelor si a pardoselilor, indepartarea prafului, golirea cosurilor de gunoi si igienizarea spatiilor comune, precum baie si bucatarie, toate sunt elemente de care echipa se ocupa cand apelati la serviciile lor.

Servicii de curatenie post-construct

Orice renovare sau constructie se finalizeaza cu mizerie in toata incaperea, pe care credeti ca nu o veti putea indeparta niciodata. Pentru ca tot acest proces sa fie mai usor, puteti angaja echipa Delphi, unde colaboratorii vor indeparta orice pata de vopsea sau mortar ramasa in locurile nepotrivite. Dupa acest proces, incaperea sau casa va avea complet alt aspect, iar geamurile vor permite din nou vizualizarea spatiului exterior.

Servicii de alpinism

Cladirile mari necesita un proces mai complex in vedere intretinerii, asadar pentru firmele mari, colaboratorii Delphi se ocupa de stergerea si curatarea geamurilor si a fatadei, chiar si la inaltimi mari. Serviciile de alpinism sunt destinate si pentru intretinerea utilajelor, astfel incat rezultatele sa fie la inaltimea asteptarilor.

Acestea sunt doar o parte dintre serviciile de curatenie pe care le pun la dispozitie, dar daca accesati site-ul puteti vedea toate celelalte optiuni care se pliaza mai bine pe nevoile voastre.

Produse de curatenie

In materie de produse de curatenie, atat produsele chimice, detergentii, cat si echipamentul de lucru, sunt la fel de importante pentru rezultatul final. Pentru orice persoana interesata de o varietate de produse profesionale, care dezinfecteaza spatiile si le redau stralucirea, DelphiOnline este eshopul potrivit.

Dezinfectantii sunt foarte utilizati in ultima perioada si nu doar cei pentru suprafete, ci si pentru maini. Aici puteti gasi o varietate de dezinfectanti profesionali si chiar pachete cu astfel de produse, care au devenit elemente necesare in orice casa. In aceeasi gama se afla si servetelele dezinfectante si sapunul lichid antimicrobian.

In combinatie cu detergentii, ustensilele si lavetele au si ele rolul lor. Geamurile necesita o laveta speciala care sa nu lase urme neplacute dupa curatare, iar praful se indeparteaza cu o laveta din microfibra, care colecteaza praful fara sa il ridice de pe suprafata. Mopul este important sa nu lase scame si sa fie foarte bine uscat dupa fiecare utilizare, deoarece poate lasa un miros neplacut, iar curatenia poate fi facuta in zadar.

Pentru toate produsele si serviciile disponibile, puteti accesa site-ul, iar pentru informatii suplimentare trimiteti e-mail la office@delphionline.ro sau sunati la numerele  0724335744, 0769163732 si 0722712706.

Sursa foto: delphionline.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea