Social

#echipament iarna #echipament #pregatiri #iarna

Produse pe care nu trebuie sa le ratezi in luna februarie

Iarna isi face inca simtita prezenta, asadar mai poti face mici investitii si in aceasta luna intr-o serie de produse utile pentru zapada sau care iti vor fi de folos pentru a te bucura de mai mult confort. Iata care sunt produsele pe care nu trebuie sa le ratezi in luna februarie.

Sanie pliabila

Iarna nu s-a terminat, asadar in luna februarie te mai poti bucura inca de zapada, chiar daca va trebui sa ajungi la munte pentru cateva ore de sanius. Pentru o familie cu doi copii, sania pliabila cu doua locuri este ideala. Pe suprafata talpicilor sunt aplicate sine de otel, pentru o alunecare mai rapida. Suporta o greutate maxima recomandata de 90 kg, iar franghia si manerul pentru tragere sunt incluse in pachet. Tot ce mai aveti de facut este sa ajungeti cat mai repede pe partie.

Benzi antiderapante pentru masina

In perioada iernii, cauta cele mai performante lucruri care sa te ajute sa circuli in siguranta. Pentru zilele de iarna cu multa zapada, cand incerci sa scoti cat mai usor masina din parcare un set de benzi antiderapante iti vor fi de mare ajutor. Acestea se asaza pe zapada, in dreptul rotilor si sunt precum un covoras peste care vei trece mult mai usor. Benzile antiderapante pot fi cu atat mai utile soferitelor, care nu vor fi astfel nevoite sa dea zapada la o parte, cu lopata, optand pentru o varianta mult mai simpla de a scoate masina.

Husa pentru automobil

Iti amintesti poate si tu cum pe vremuri, majoritatea masinilor din parcari erau imbracate in huse. Husele pentru automobil revin in tendinte! De fapt, acestea nu au disparut niciodata, ci doar s-au reinventat. Cu ajutorul husei iti protejezi masina atat de praf, mizerie sau polen, dar si de razele ultraviolete, daunatoare vopselei , eliminand riscul matuirii. Soarele poate degrada atat vopseaua, cat si suprafetele interioare: plastic, piele, cauziuc sau lemn. Alege huse din material PEVA, special conceput pentru a reflecta razele ultraviolete, interiorul masinii se pastreaza racoros.

Sosete pentru anvelope

Echipeaza-ti masina pentru iarna cu o pereche de sosete antiderapante, o inovatie relativ noua in acest domeniu. Datorita acestor sosete, poti merge in siguranta pe drumuri acoperite de zapada sau gheata, deoarece acestea sunt confectionate dintr-un material special care asigura o buna aderenta in aceste conditii de drum.

Pilota cu puf siliconat

Nimic nu se compara cu diminetile lungi de iarna, pe care le petreci la caldura. Pentru un confort deplin alege o pilota cu puf siliconat, usoara si foarte calduroasa. Umplutura din fibre de silicon confera elasticitate buna si permanenta (atat ud cat si uscat), rezistenta la frecare, la intindere si la tasare.

Ghete de iarna

Chiar daca suntem inca in toiul iernii, nu inseamna ca trebuie sa renuntam la tinutele elegante. Completeaza-ti garderoba cu ghete comode si calduroase, adecvate sezonului, dar si ocaziei in care le vei purta: ghete sport pentru o iesire la munte sau ghete elegante pentru o intalnire romantica de ziua indragostitor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea