Social

#arest preventiv #flagrant #dna #viorel vasile #judecată

Procurorul Viorel Vasile a fost trimis in judecata de DNA

Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie au dispus, vineri, trimiterea in judecata, in stare de arest preventiv , a lui Viorel Vasile , procuror-sef Sectie Urmarire Penala la Parchetul de pe langa Tribunalul Caras - Severin, acuzat de doua infractiuni de luare de mita.

Potrivit unui comunicat al DNA, citat de Newsin, in rechizitoriul intocmit de procurori se arata ca, in data de 21 noiembrie 2008, Viorel Vasile, procuror - sef Sectie Urmarire Penala in cadrul Parchetului de pe langa Tribunalului Caras - Severin, a pretins de la un denuntator suma de 1.200 RON pentru a dispune o solutie favorabila intr-un dosar penal in care denuntatorul era cercetat pentru o infractiune la regimul circulatiei pe drumurile publice.

La data de 24 noiembrie 2008 , sustin procurorii, Viorel Vasile a fost prins in flagrant, in biroul sau, in timp ce primea de la denuntator suma de 800 lei. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea