Social

#procuror general #delegare politie judiciara #laura kovesi

Procurorul general vrea sa se implice in delegarea ofiterilor de politie judiciara

Procurorul general, Laura Kovesi , a declarat, marti, cu ocazia bilantului Politiei Romane, ca se va implica, potrivit dreptului oferit de lege, in delegarea politistilor cu atributii de Politie Judiciara.

Kovesi a spus ca un procuror asigura supravegherea pentru 26 de politisti, indiferent de volumul de munca si ca asta ar putea genera posibile tergiversari.

De asemenea, Kovesi a precizat ca nu se justifica evidente statistice separate intre politia judiciara si procurori si ca echipele investigative comune sunt o experienta de bun augur.

Mai mult, Kovesi este de parere ca recuperarea prejudiciului trebuie sa fie o tinta comuna a procurorilor si politistilor pentru ca este un element de eficienta in instrumentarea dosarelor penale. Kovesi a amintit si ca, potrivit legii, procurorul general numeste organele politiei judiciare si ca este o autoritate pe care vrea sa si-o exercite efectiv

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea