Social

PRM si-a lansat candidatii la functia de primar

Partidul Romania Mare (PRM) si-a lansat candidatii la functia de primar in toate cele 78 de unitati teritorial-administrative din judetul Botosani, transmite corespondentul ROMPRES.

Potrivit anuntului facut duminica de organizatie, candidatul PRM la functia de primar al municipiului Botosani este prim-vicepresedintele organizatiei judetene, Mihai Stefan. Acesta este consilier local de trei mandate si ocupa functia de director comercial la o firma din Botosani care detine un lant de supermarketuri.

Mihai Stefan ii va avea drept contracandidati pe actualul primar Catalin Flutur (PD-L), deputatul Costica Macaleti (PSD), fostul primar al municipiului Florin Egner (PNG-CD). PNL urmeaza sa stabileasca luna viitoare candidatul, la fel ca si PC. La lansarea organizata in sala de spectacole a Teatrului Mihai Eminescu au luat parte aproape 500 de delegati din municipii, orase si comune.

 

Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri generale Acasa.ro

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea