Social

#prioritati guvernul boc #ministrii pdl

Prioritatile ministrilor PD-L

Un buget serios, fara excese, cresterea ratingului de tara, descentralizarea administratiei si constructiile de autostrazi sunt prioritatile ministrilor democrat-liberali, prezentate la intrunirea grupurilor parlamentare de sambata, de la Poiana Brasov.

Ministrul Adriean Videanu a afirmat ca Ministerul Economiei are doua prioritati majore: politica de reindustrializare si asigurarea securitatii energetice. El a vorbit, totodata, de importanta cresterii ratingului de tara, o Conditie esentiala pentru atragerea investitiilor straine, aratand ca, principala conditie pentru aceasta este constructia "unui buget serios, fara excese".

Ministrul Dezvoltarii Regionale, Vasile Blaga, a afirmat, la randul sau, ca "prioritatea PD-L este modernizarea Romaniei" si descentralizarea administrativa, care se poate face "in trei luni". In ceea ce-l priveste pe ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, acesta a precizat ca "prioritatea sa sunt autostrazile".

Ministrul Tineretului si Sportului, Monica Iacob Ridzi , a vorbit despre importanta competitiilor internationale care vor fi organizate in urmatorii ani si care vor contribui la imbunatatirea imaginii Romaniei, dar si de importanta evaluarii patrimoniului propriu ministerului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea