Social

#brianna caradja #brianna caradja protest #brianna caradja ministerul economiei

Printesa Brianna Caradja, retinuta de jandarmi in timpul unui protest

Printesa Brianna Caradja a fost retinuta de jandarmi, marti, de trei ori, in timpul unui protest neautorizat desfasurat in fata Ministerului Economiei, la care au mai participat 15 persoane.

"Este a treia oara pe ziua de astazi in care suntem luati si ridicati intr-o duba de Jandarmerie . Prima oara, desi n-am avut incotro, a doua oara a fost ceva mai brutal, a treia oara a fost chiar de-a dreptul brutal. Am fost tinuti in duba timp de o ora. Abia acum ni se da drumul. Au aparut din nou jandarmii. Incepe sa ne aduca din nou in serile de 14, 15 si 19 ianuarie, numai ca nu eram in Piata Universitatii ", a declarat Caradja la Realitatea TV.

"Am fost bruscati. Nu-mi dau seama pentru ca am stat in intuneric pana acum. La protest au fost 15 persoane. Eram pe trepte, in fata Ministerului Economiei. Eram toti acolo. Pana si pietonii puteau trece linistiti pe Calea Victoriei ", a adaugat Brianna Caradja.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea