INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

#clinica stomatologie #deschidere spital #spital stomatologie # spital bucuresti #spital

Primul spital de Stomatologie din Bucuresti, se deschide in sectorul 4. Daniel Baluta: "Vom crea locuri de munca in conditii occidentale"

Singurul spital de Stomatologie construit in Bucuresti, in ultimii 50 de ani, se va deschide pe 17 iunie 2024. Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a facut mai multe precizari despre facilitati si modul in care va functiona unitatea medicala.

 

Primul si singurul spital de stomatologie din Bucuresti, construit in ultimii 50 de ani, se deschide in luna iunie a acestui an.

Primarul Sectorului 4, Daniel Baluta, a facut mai multe precizari privind noua unitate medicala, care se gaseste pe Soseaua Oltenitei nr. 9. Potrivit declaratiilor primarului, unitatea medicala va fi operationalizata de catre Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti si UMF “Carol Davila” si va oferi tratamente stomatologice pacientilor de toate varstele din Bucuresti, dar si locuri de munca bine platite pentru personalul medical din sistemul public de sanatate.

„Deschidem Clinica de Stomatologie pe 17 iunie, iar aceasta va fi locul in care comunitatea noastra atinge doua obiective importante. In primul rand, oamenii din Sectorul 4 vor avea acces la un centru de tratament amenajat la standarde occidentale, iar apoi, discutam despre o evolutie importanta la nivelul invatamantului medical romanesc

Pentru acest lucru, a fost nevoie de un efort conjugat, de oameni inimosi, de o echipa guvernamentala, dar si de ajutor substantial de la Parlament. Asa am reusit sa avem rezultate si ma gandesc, in primul rand, la UPU Bagdasar-Arseni, la Centrul de Arsi de la acelasi spital, dar si la viitoarea maternitate de la Spitalul Sf. Ioan, la cladirea Zerlendi a Institutului Marius Nasta, dar si la modulul de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala pe care urmeaza sa il construim.

Aici, la Spitalul de Stomatologie vor veni, intr-o prima etapa, angajatii UMF Carol Davila, iar in a doua etapa, vom angaja personal medical. Vom crea locuri de munca in conditii occidentale, pentru un numar mare de profesionisti. De la 1 septembrie, vom derula mai multe programe sociale, prin care vom putea sa acordam o serie de tratamente gratuite, prin intermediul unei comisii medicale, astfel ca ne vom adresa atat persoanelor active, cat si seniorilor. Nimic din toate acestea nu ar fi fost posibile, fapt pentru care le multumesc tuturor partenerilor nostri, tuturor celor care au muncit pentru ca acest obiectiv sa fie realizat”, a declarat Daniel Baluta

Noul spital de Stomatologie din Bucuresti dispune de 65 de cabinete medicale, Sali de asteptare, sala de operatie. Toate sunt dotate cu aparatura ultramoderna, iar valoarea totala a investitiei a fost de 60 de milioane de lei, din care 40 de milioane a costat constructia, iar 20 de milioane dotarile. 

„Ceea ce vedem aici inseamna eficienta in administratie, inseamna o viziune complexa. Inseamna un primar aplicat, care nu are razboaie cu nimeni, dar care cauta tot timpul parteneriate in toate institutiile statului roman. Stiu de primarul Daniel Baluta ca e implicat la spitalul Marius Nasta, investitia prin PNRR, stiu ca are si la Sf. Ioan prima maternitate care se construieste in Bucuresti dupa Revolutie, practic el inchide un cerc. Un cerc din care nu face parte si Primaria Capitalei. Daniel Baluta are capacitatea de a gasi peste tot parteneri si de a construi pentru oamenii din Sectorul 4 si nu numai”, a declarat Prim-ministrul Romaniei, Marcel Ciolacu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea