Social

#pacient italia #reinfectare coronavirus #coronavirus

Primul pacient diagnosticat cu Coronavirus in Italia s-a imbolnavit din nou. Nu este un caz singular

Primul pacient care a fost diagnosticat in Italia cu coronavirus, denumit pacientul 1, s-a vindecat si s-a imbolnavit din nou. Acesta nu este primul caz de pacient cu coronavirus vindecat care apoi s-a reimbolnavit. Cazuri de acest gen au fost raportate si in China. Cel putin doi pacienti vindecati s-au reintors in spital dupa ce s-au infectat din nou.

Pacientul din Italia se afla in acest moment in izolare. Pacientul de 40 de ani fusese declarat vindecat. Cu toate acestea a fost monitorizat in continuare si la recoltarea unui nou exudat acesta a fost gasit din nou infectat.

„Confirmam ca el s-a vindecat. Intr-o astfel de faza, e normala o oscilare intre negativ si pozitiv, se intampla la toate infectiile”, a declarat profesorul Giovanni Di Perri, specialist virusolog. Pacientul nr. 1 din Torino va trebui sa ramana in continuare in izolare, pentru a-si proteja familia si comunitatea. Doctorii ii vor face teste suplimentare de control, pana cand se va ajunge la o „siguranta totala” si va putea in sfarsit sa paraseasca spitalul, scrie bzi.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea