Social

#burgerfest #festival burger #burger

Primul festival dedicat burgerilor. Cand te poti delecta cu delicioasele preparate

Burgerii americani au fost adoptati de romani cu usurinta, iar  intre 22 si 24 mai, in Bucuresti, la Verde Stop vor fi vedetele primului festival Burgerfest.


Cu aceasta ocazie, organizatorii promit o experienta diferita pentru un weekend in Bucuresti: trei zile petrecute intr-o zona cu verdeata, cu multa muzica buna, concerte, cu delicatese culinare si experiente gastronomice, cu jocuri si concursuri, toate intr-o locatie eleganta, cu un decor shabby chic. 

De asemenea, va fi acordat titlul de Cel mai bun burger, in cadrul unei competitii unde sunt invitate toate localurile de profil, impreuna cu bucatarii lor.

 O competitie similara va fi disponibila si amatorilor, bucatari ocazionali, oameni care au convingerea ca gatesc bine si cred ca pot oferi un preparat gustos si inspirat.
 
nscrierile pentru aceasta categorie pot fi facute trimitand un e-mail la adresa burgerfest.ro@gmail.com, care sa contina date personale si o fotografie relevanta.

Locurile sunt limitate la 16 persoane, iar termenul maxim de inscriere este 8 mai. Daca numarul de persoane inscrise va fi mai mare, se va organiza in prealabil un turneu de calificare.

Accesul la Burgerfest se face pe baza de bilet, pretul unui bilet fiind de 15 lei pe zi sau 39 de lei pentru cele trei zile de eveniment.
Incepand din prima saptamana a lunii mai, abonamentele pe trei zile vor fi disponibile online, in retelele MyTIcket.ro si Iabilet.ro. Mai multe detalii aici.

Sursa foto: burgermeadelaide.wordpress.com

 
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea