Social

#documentar #imagini #ozn #extraterestru real

Primul extraterestru real, surprins in imaginile unui documentar

Medicul american Steven Greer sustine ca detine un documentar, pe care il va lansa pe 22 aprilie, cu imagini ale unui extraterestru real.

Steven Greer a dezvaluit ca extraterestrul are doar 15 centimetri si ca a fost descoperit in urma cu cativa ani in desertul Atacama, din Chile, si ca va prezenta intreaga poveste in documentarul intitulat "Sirius", care a fost realizat de Orion Project si The Disclosure Project, potrivit publicatiei "Huffington Post".

"Aceasta este cea mai mare poveste nespusa pana acum. Odata ce oamenii vor intelege ca, datorita acestor proiecte secrete, am reusit sa deslusim cum functioneaza OZN-urile, atunci vor realiza ca nu vom mai avea nevoie de combustibil precum carbuni, petrol sau energie nucleara. Acesta a fost si motivul secretelor de pana acum", a declarat americanul Steven Greer.

Medicul nu a vrut insa sa dezvaluie cum a intrat in posesia acestor imagini si informatii, care au fost tinute secrete pana in prezent.

Sursa foto: www.realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea