Social

#filme 4DX #primul cinema 4DX #Mega mall

Primul cinema 4DX din tara se deschide azi. Cat costa biletele

 

Centrul comercial Mega Mall, deschis pe 14 mai in Capitala, a adus cu sine si primul cinematograf 4DX din tara noastra. Prima proiectie a cinematografului 4DX are loc vineri, de la ora 13.30, cu filmul "MadMax".

Noul multiplex din Mega Mall are 14 sali complet digitalizate, dintre care o sala 4DX, cu 128 de locuri, capacitatea totala simultana a multiplexului fiind de 2.366 de locuri.

"Noi deschidem cinematograful azi (vineri - n.r.), la ora 12.00. De la 13.30 avem prima proiectie in sala 4DX cu filmul «Mad Max - Drumul furiei»", a declarat pentru Mediafax Ioana Ionescu, marketing manager al Cinema City Romania, conform zf.ro.

Pretul biletelor pentru filmele 3D proiectate in sala 4DX sunt de 36 de lei, de luni pana joi, inainte de ora 17.00, iar dupa aceasta ora biletele costa 37,5 lei. De vineri pana duminica, inainte de ora 17.00, costul este de 43,5 lei, ulterior urcand la 45 de lei de persoana.

Cinematograful 4DX permite spectatorilor sa descopere si sa testeze cum apa, vantul, lumina, miscarea si mirosul le vor crea senzatii atat de puternice, incat vor simti ca fac parte din film.

Cinematograful 4DX urmeaza sa fie lansat oficial pe 19 mai, in cadrul unei conferinte de presa.

Sursa foto: cinescapeboxoffice.com


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea