Social

#call-center someri #SPO call-center #serviciu public de ocupare

Primul call-center pentru someri functioneaza incepand de azi, 8 iulie

Toti somerii care au nevoie de informatii despre locuri de munca pot suna, incepand de azi, la numarul 021/4444-000. Este primul call-center de acest gen oferit de autoritati.

Primul call center SPO (Serviciului Public de Ocupare) din România este functional incepand de azi, 8 iulie, potrivit specialistilor Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).
Astfel, oricine suna la numarul 021/4444-000, numarul cu tarif normal, primeste informatii despre posturi vacante in tara sau in strainatate, burse ale locurilor de munca, oferte de formare profesionala, legislatia in vigoare si indemnizatia de somaj.

Potrivit Elenei Baboi, managerul proiectului, programul de functionare al call-center-ului este de luni pana joi intre orele 9.00-16.00, iar vineri de la 9.00 la 13.00. Informatiile sunt oferite de 8 specialisti ANOFM, iar sistemul telefonic permite 24 de apeluri in asteptare.

Proiectul strategic "Call Center SPO" are un buget total de 10,7 milioane lei, din care 75% este finantare nerambursabila de la Fondul Social European, prin Programul Operational Sectorial "Dezvoltarea Resurselor Umane" (POSDRU).

Sursa foto: cronicaromana.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea