Social

#reactii demisie Victor Ponta #demisie victor ponta #victor ponta #tragedie Colectiv

Primele reactii dupa demisia premierului! Ce spun Traian Basescu si Mircea Badea

Demisia premierului ceruta aseara de 32.000 romani dupa tragedia din Colectiv starneste reactii dupa reactii!  La ora 13.00 se anunta un nou premier!

„Pentru mine este o surpriza, nu ma asteptam. Eh, m-a suprins placut. Si-a dat demisia acum, dupa demonstratia de aseara. Probabil nu a mai suportat sa se protesteze in strada - oameni de-o seama cu el”, a spus Cristian Tudor Popescu, intr-o interventie telefonica la Digi24.

Ludovic Orban a declarat:  "Ar trebui sa ascultam ce se spune in strada. Este clar ca e toleranta zero. Oamenii din viata politica trebuie sa accepte ca asa nu mai merge!".

“Sunt posibile mai multe solutii. E posibil un guvern tehnic sau alegeri anticipate. E posibil un nou inceput. Poate si PNL sa isi asume guvernarea. E posibil orice. Sunt multe solutii”, a anuntat Ludovic Orban.

“Incercam sa actionam dupa ce spun oamenii. Lumea a ajuns in aceasta situatie pentru ca e necesara o normalitate”, spune Orban. PNL exclude o alianta cu UNPR. “Nu mai vrem cu UNPR in niciun caz. E o formatiune toxica, cu toate pacatele vietii publice si politice. Nu mai poate face parte din niciun guvern onorabil”, a anuntat Ludovic Orban.

 UNPR a declarat azi-dimineata intr-un comunicat de presa ca sprijina demisia lui Victor Ponta: "Decizia a fost luata impreuna cu premierul la consultarile de aseara". 

Si Traian Basescu si-a exprimat parerea despre demisia premierului:

"Victor Ponta a facut ce trebuia. Jocul acum este in mana presedintelui. Decizia va fi foarte importanta. Era necesar gestul lui Ponta. Presedintele are variante, inclusiv sa-si aduca propriul Guvern. Nu cred ca s-a incheiat cariera politica a lui Victor Ponta. Este un mare cadou pentru Romania. Ma bucur ca a coincis cu ziua mea (n.r.- azi e ziua de nastere a lui Traian Basescu).  Poate e o chestiune de destin ca si-a dat demisia de ziua mea. Nu am ramas cu un sentiment major fata de Ponta. El trebuia sa faca actiunea aceasta demult. Va fi foarte bine receptat in afara. Se demonstreaza ca Romania este un popor viu".

Trebuia sa-si dea demisia dupa povestea cu plagiatul, trebuia sa-si dea demisia la trimiterea in judecata, dar de data aceasta cand au iesit oamenii in strada nu a mai rezistat". 

Si prezentatorul tv Mircea Badea a reactionat:  „Asa da! Bravo! E minunat! Era momentul ca tinerii frumosi si liberi care cred ca sunt 60 de morti ascunsi la morga sa conduca tara. Plus ca…mineriade.
Sistemul a mai invins o data. Sa vina pedelistii! Astept de mult momentul. In sfarsit s-a intamplat. Pace si securitate!”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea