INVESTESTE IN COMUNICARE ELECTORALA

Alege Acasa.ro pentru succesul campaniei tale electorale! Pentru o oferta personalizata contacteaza-ne la office@acasa.ro sau la 0374.112.675.

Social

Primele parcuri ale viitorului

Parcurile Lunca Florilor din Bucuresti, Expo Parc din Pitesti si Parcul Central din Moinesti vor fi reamenajate pentru a deveni adevarate oaze verzi de relaxare, care utilizeaza energiile alternative . Proiectele au fost elaborate de tineri arhitecti si peisagisti, in cadrul concursului Parcurile Viitorului, organizat de compania Petrom. "Am vazut parcul ca o entitate. Lunca Florilor are o calitate: este aproape de salba de lacuri a Bucurestiului, asa ca ne-am gandit ca repetarea apei ar fi o idee buna", au spus arhitectii Alexandru si Ana-Maria Crisan, la ceremonia de premiere a proiectelor Parcurile Viitorului, care a avut loc miercuri seara, in parcul Facultatii de Horticultura din Bucuresti. Echipa sotilor Crisan a castigat atat amenajarea parcului din Bucuresti, cat si pe a celui din Pitesti. Proiectul lor pentru reamenajarea parcului Lunca Florilor a avut drept concept central aducerea in prim-plan a elementului "apa", a crearii unui spatiu identitar, dar si utilizarea de energii alternative: oamenii vor calca pe dale care au functia de panouri solare . (continuarea in Business Standard )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea