Social

#premier desemnat Romania #dacian ciolos

Primele declaratii ale premierului desemnat Dacian Ciolos

Astazi, presedintele Klaus Iohannis a anuntat, la Palatul Cotroceni, ca il desemneaza pentru functia de prim-ministru al Romaniei pe Dacian Ciolos. Iata care au fost primele declaratii ale noului premier desemnat!

“Voi face tot ce imi sta in putinta pentru a ma ridica la nivelul increderii care mi-a fost acordata”, a declarat Dacian Ciolos in cadrul primului sau discurs in calitate de premier desemnat.
“Sunt constient de faptul ca trecem printr-o perioada cheie pentru societatea romaneasca, o perioada in care societatea a ajuns la un grad de maturitate care necesita un dialog intre politic si intre societate. Sunt constient ca asta se asteapta de la noul Guvern, sa aiba intelepciunea si maturitatea sa lucreze cu Parlamentul. Cred ca acest lucru ne va permite sa schimbam ce e de schimbat in societate”, a declarat fostul comisar european.

In perioada care urmeaza, Dacian Ciolos a anunaat ca isi va concentra atentia pe formarea echipei cu care se va prezenta in fata Parlamentului in calitate de premier desemnat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea