Social

#precipitatii weekend # vremea in weekend #prognoza meteo #vremea

Primavara vine mai devreme? Temperaturile o iau razna in acest weekend!

Vestea buna este ca in weekendul acesta vom putea sa renuntam treptat la manusi, fular si caciuli. Vestea proasta este ca va trebui sa purtam pelerine de ploaie sau umbrele indiferent unde ne ducem. Vremea pare confuza in acest weekend, temperaturile ridicate mergand mana in mana cu precipitatiile abundente.

Vineri, norii ne dau o pauza scurta in Muntenia, Dobrogea si Moldova, lasand soarele sa straluceasca pana la valoarea de 13 grade in Constanta. In Bucuresti si in Moldova, temperatura maxima va fi cuprinsa intre 7 si 9 grade Celsius. In restul regiunilor se anunta ploi si temperaturi de 8-11 grade.

Sambata se anunta a fi o zi ploioasa in majoritatea regiunilor, cu exceptia Olteniei. Va ploua in cantitati insemnate in toata tara, valorile termice fiind cuprinse intre 8 si 12 grade Celsius. Mai frig va fi in Crisana, unde maxima zilei va ramane la doar 4 grade.

Duminica ploile vor acoperi intreaga tara, mercurul din temometre coborand cu cateva grade in majoritatea zonelor. Vom avea parte de o maxima termica de 7 grade in Bucuresti, Baia Mare si Galati, 15 grade in Constanta, 5 grade in vestul si sud-vestul tarii si doar 2-3 grade Celsius in nordul Moldovei.

Sursa foto: news.virginia.edu
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea