Social

# oferte evomag.ro #laptopuri #aparate foto #evoMAG.ro #promotii evomag.ro

(P) Primavara da tonul promotiilor pe Evomag.ro

Evomag.ro este unul dintre site-urile de comert electronic de pe care nu lipsesc niciodata promotiile atractive! Sunt atat de interesante si tentante, incat este imposibil sa nu golesti o parte din card pe achizitionarea celor mai interesante gadgeturi si produse de ultima generatie! Pai cum altfel, daca ai mereu reduceri, cadouri si bonusuri, adica ocazii cu care este posibil sa nu te mai intalnesti prea curand?

Iata cateva dintre cele mai interesante promotii cu care Evomag.ro te asteapta in aceasta perioada!
 

HP si Evomag te premiaza cu 300 de lei pentru fiecare echipament achizitionat


Achizitionand in perioada 15 martie- 31 martie 2012 oricare dintre multifunctionalele HP din campanie, evoMAG si HP Romania va ofera automat un voucher in valoare de 300 RON cu TVA, pentru achizitionarea mult asteptatului model nou de iPad (3).
 

Rasfat de primavara: cadouri pe saturate de la Nikon si Evomag.ro


La cumpararea aparatului foto D3100 de la Nikon, ai 50% reducere la obiectivul 55-200VR, plus un obiectiv 18-55VR si alte cadouri:

- NIKON - Cablu HDMI mini tip A-C, 2,5m
- NIKON - Cablu USB A-B mini
- A-DATA - Card SDHC 4GB (Class 4)
- NIKON - Geanta Camera Foto DSLR – CF-EU05

Pe toate acestea le primesti la super-pretul de 2199, doar daca le cumperi de pe Evomag.ro!
 

Super oferta la modelul de laptop DELL XPS, plus Intel Wireless display gratuit


DELL si Evomag.ro iti promit cele mai tari experiente tehnologice cu o super oferta la modelele XPS de laptop cu Intel Wireless display gratuit. La achizitionarea oricarui astfel de produs, primesti cadou un adaptor TV Netgear PTV1000 pentru Intel Wireless display.
 

Sezon nou, telefon pe masura – cea mai tare oferta la Samsung Galaxy Nexus este pe Evomag.ro


Simplitatea si frumusetea noului telefon Samsung Galaxy Nexus sunt principalele calitati pentru care este atat de dorit in aceasta primavara.

Evomag.ro iti pune la dispozitie telefonul la pretul de 2139 lei si iti ofera bonus doua cadouri speciale:

- husa color cover de culoare neagra;
- casca Bluetooth (neagra).
 

Daca te simti norocos, cumpara un produs Acer si ai sansa sa castigi 1000 de lei pe zi!


Din 1 Martie pana pe 15 Aprilie, ai sansa sa te alegi cu un super gadget marca Acer, dar si cu 1000 de lei in buzunar, mai ales acum, ca vine Pastele si banii ti-ar prinde bine pentru cadourile de Iepuras.

Acer si Evomag.ro iti fac o propunere de nerefuzat – la achizitionarea oricarui produs Acer cu Windows preinstalat, ai sansa zilnic sa castigi cate 1000 de lei pana pe data de 15 aprilie. Castigatorii se aleg prin tragere la sorti , care are loc zilnic, pana la data expirarii promotiei.

 

Apple iti daruieste un iPhone, iPod sau iPad la achizitionarea unui printer format mare de la HP!


Daca iti doreai de mult timp un iPhone, iPod sau iPad, dar nu ai avut bani sa ti-l cumperi, vezi cum faci sa schimbi imprimanta de la firma sau de acasa cu un printer format mare HP DesignJet 510, T790, T1300 sau T2300 si primesti pe loc unul dintre gadgeturile de la Apple. Apple si HP iti ofera sansa sa printezi materiale direct de pe telefonul mobil sau de pe tableta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea