Social

#parcari bucuresti #andrei chiliman #sector 1 #primar sector 1 #primarie sector 1 #parcagii

Primarul Sectorului 1 declara razboi parcagiilor

Andrei Chiliman, primarul Sectorului 1, a anuntat miercuri ca are in vedere doua directii pentru combaterea "smecheriei": stoparea abuzurilor firmelor care ridica vehiculele parcate neregulamentar si eliminarea parcagiilor.

Edilul promite ca in zonele cu probleme vor fi instalate camere de filmat si "panouri de avertizare antismecherie" prin care bucurestenii sunt informati ca parcarea este gratuita. De asemenea, Politia Locala va patrula zilnic, dupa un orar bine stabilit, inclusiv in zonele din centrul Capitalei: Pietele Lahovary si Amzei, Calea Victoriei, zona Dorobanti, strada Academiei etc.

"Parcagiii, ca si cersetorii, reprezinta forma primara de smecherie cu care se confrunta bucurestenii in viata de zi cu zi", este de parere Chiliman.

"Vorbim de indivizi care, abordand un stil care combina cersetoria si amenintarea, ii invita, contra cost, pe bucuresteni sa-si aseze masinile pe locuri in care parcarea este fara plata. Cultura urbana i-a numit 'parcagii'. Eu ii numesc mici interlopi (...)", a mai adaugat edilul Sectorului 1.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea