Social

# blocuri bulina #cutremur bucuresti #cutremur # risc seismic

Primarul Gabriela Firea, mesaj pentru bucurestenii din blocurile cu bulina

Primarul Capitalei, Gabriela Vranceanu Firea, a reactionat sambata dimineata dupa cutremurul care s-a resimtit puternic si la Bucuresti. Aceasta a avut un mesaj pentru cei ce locuiesc in cladirile cu bulina si care nu doresc sa-si paraseasca locuinta.

„Fac apel la proprietarii care locuiesc în clădiri cu risc seismic clasa 1 pericol public să accepte locuinţele puse la dispoziţie de Primărie, pentru a putea începe, în regim de urgenţă, consolidarea. Legislaţia în vigoare nu ne permite să evacuăm aceste imobile, deşi sunt un pericol atât pentru locatari, cât şi pentru cei care trec prin zonă", a transmis Firea printr-un comunicat de presa. 

Aceasta nu a uitat sa mentioneze insa si conflictul din interiorul Consiliului General al Capitalei, unde propunerea acesteia de infiintare a Administratiei pentru consolidarea clădirilor cu risc seismic nu s-a bucurat decat de sprijinul coalitiei PSD-ALDE. 

Cutremurul din noaptea de vineri spre sambata a avut magnitudinea de 5,3 grade pe scara Richeer si nu a produs pagube la nivelul Capitalei. Initial, seismul a fost catalogat la gradul 6.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea