Social

#amenajari #cheltuieli #oprescu

Primariile din tara strang cureaua, Oprescu sadeste flori si muta statui

In acest an, locuitorii mai multor orase din tara isi pot lua gandul de la noi strazi asfaltate sau amenajari de locuri de joaca pentru copii.

Asta din cauza ca bugetele primariilor vor fi cu pana la 15% mai mici fata de anul trecut, iar edilii vor renunta la o serie de proiecte. In schimb, primarul municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu are bani si pentru mofturi , scrie Evenimentul Zilei.

Braila, Baia Mare, Satu-Mare si Cluj-Napoca se afla printre orasele care vor trebui sa economiseasca anul acesta.

In Baia Mare, de exemplu, vor fi continuate numai lucrarile de infrastructura care nu pot fi conservate si vor fi demarate doar proiectele urgente. Acolo unde este posibil, asfaltarea se va opri inainte de turnarea stratului de uzura.

Primarul interimar al orasului, Mircea Dolha, a declarat ca a impus reguli stricte de economisire in cadrul primariei si si-a propus ca noile contracte sa fie negociate drastic.

Tot de la modernizari economiseste si Iuliu Ilyes, care se afla in fruntea orasului Satu-Mare. "Din programul de modernizare a strazilor neasfaltate am realizat 60%. Restul va trebui sa mai astepte", sustine primarul.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea