Social

#primaria mangalia salvamari #primaria mangalia instanta

Primaria Mangalia, data in judecata de o firma de salvamari

George Lipoveanu, administratorul firmei de salvamari " Callatis Club Nautic", vrea sa dea in judecata Primaria Mangalia pentru ca nu i-a platit serviciile prestate in sezonul estival 2008.

El a declarat intr-o conferinta de presa ca, dupa ce firma sa a asigurat serviciile de salvamar pe plaja dintre Olimp si Mangalia , incepand cu 1 mai 2008, la licitatia organizata de Primaria Mangalia, la jumatatea lunii august, o alta firma, infiintata ad-hoc, a castigat.

"Firma castigatoare, Asociatia operatorilor de plaja Litoral, a fost infiintata ad-hoc pentru a castiga licitatia, unul dintre asociati fiind Dan Georgescu , consilierul primarului Mangaliei. Firma nu trebuia admisa la licitatie pentru ca, potrivit caietului de sarcini, firmele participante ar fi trebuit sa aiba o vechime de trei ani in domeniu", a declarat administratorul firmei Callatis Club Nautic.

El a precizat ca dupa licitatie, firma castigatoare a primit de la Primaria Mangalia suma de aproape 1,3 milioane de lei, "pentru servicii pe care de fapt nu le-a prestat".

"Firma mea a pierdut licitatia, desi am cerut, pentru serviciile pe care noi chiar le-am prestat, o suma mult mai mica, de aproape 700.000 de lei", a mentionat George Lipoveanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea