Social

#sensuri unice #primaria capitalei #artere #sens unic de mers

Primaria Capitalei va introduce noi sensuri unice pe marile artere

Primaria Capitalei intentioneaza sa reorganizeze circulatia din centrul orasului, prin introducerea unor noi sensuri unice pe artere precum Bd. Barbu Vacarescu, Calea Dorobanti, Calea Floreasca, Bd. Pache Protopopescu sau Sos. Iancului. Principalul scop este evitarea formarii ambuteiajelor, scrie b365.realitatea.net.

Astfel, pe Bd. Barbu Vacarescu, de la intersectia cu Bd. Lacul Tei si pana la cea cu Sos. Pipera pe directia nord, se va circula pe sens unic. Linia de tramvai va fi modificata, urmand sa fie mutata de pe mijlocul strazii pe margine.

Pe Calea Floreasca sensul unic va functiona pe directia intersectia cu Sos. Stefan cel Mare - zona de nord a Capitalei, pana la intersectia cu strada Glinka. Intre strada Glinka si intersectia cu Sos. Pipera va exista de asemenea sens unic, insa pe directia nord-sud.

Deocamdata, acest plan de reorganizare a circulatiei se afla in faza de proiect si urmeaza sa fie dezbatut in perioada urmatoare in cadrul Comisiei de Urbanism.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea