Social

#primaria capitalei #tarabe bucuresti #demolare tarabe #tarabe ilegale #chioscuri

Primaria Capitalei a inceput sa desfiinteze tarabele amplasate ilegal

Primaria Capitalei a profitat de actiunea care vizeaza curatenia de primavara si a desfiintat, luni, 15 chioscuri si tarabe amplasate ilegal pe domeniul public.

Reprezentantii Primariei au desfiintat constructiile provizorii situate in Bulevardul Unirii, numarul 25-27. Zona respectiva urmeaza sa fie salubrizata si va intra intr-un program de reabilitare a spatiilor verzi si a cailor de acces, se arata intr-un comunicat al Primariei Bucurestiului.

Actiunea de luni face parte dintr-un program mai amplu care vizeaza stergerea desenelor grafitti amplasate pe cladiriii situate pe marile bulevarde, de eliminare a afiselor de pe stalpi si in statiile RATB, precum si curatarea si reamenajarea spatiilor verzi de pe cele mai importante artere ale Capitalei.

In cadrul aceluiasi program, se vor asfalta anumite strazi, se vor strange gunoaiele si se va inlatura mobilierul urban deteriorat in timpul iernii.

Foto: campinaph.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea