Social

#gropi #primarie #bucuresti

Primaria Capitalei a astupat gropile de pe 21 de artere

Lucratorii Administratiei Strazilor din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti au astupat gropile formate in ultimele zile pe 21 de artere ale Capitalei.

Primarul Sorin Oprescu a cerut inca de luni astuparea gropilor din carosabil, dar autoritatile au fost nevoite sa astepte incetarea ploii pentru a putea incepe lucrarile de refacere a asfaltului.

Arterele pe care s-au reparat gropile din carosabil sunt Regina Elisabeta , Kogalniceanu, Eroilor, Calea Plevnei, Antiaeriana , Unirii, Ferdinand, Barbu Vacarescu, intersectia Racovita cu Turnu Magurele, Calea Dorobanti , intersectia bulevardului Dacia cu strada Icoanei, Mihai Bravu , Kiseleff, O. Goga, Calea Vitan, Pache Protopopescu - M. Bravu, N. Grigorescu, Bucurestii Noi, Piata Universitatii, Calea Grivitei si Piata Charles de Gaulle.

Miercuri urmeaza interventii pe Prelungirea Ghencea, Nicolae Caranfil, Podul Grant, Lacul Tei, Witing, Pache Protopoescu, Aviatorilor si Calea Grivitei.

"Din cauza ploii abundente din ultimele doua zile, orice interventie de astupare a gropilor este ineficienta. De aceea, reprezentantii firmelor s-au angajat sa le semnalizeze, in prima faza, urmand ca, marti dimineata, cand ploaia se va opri, sa le astupe", se arata intr-un comunicat al municipalitatii, citat de Cotidianul.

Oprescu i-a rugat pe bucuresteni sa ajute autoritatile prin semnalarea gropilor, folosind numarul de telefon gratuit al Dispeceratului Integrat de Urgenta 0800.800.882
.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea