Social

Prima zi de canicula. Se asteapta temperaturi de 35 de grade Celsius

Temperaturile de vara au venit in acest an chiar din luna mai . Miercuri, s-au inregistrat temperaturi de pana la 34 de grade Celsius .

Meteorologii au anuntat ca in Oltenia mercurul din termometre va arata 36 de grade Celsius, cu 10 grade mai mult decat valoarea normala a lunii. Cele mai „toropite” zone vor fi sudul si sud-vestul tarii, insa vestile calduroase nu se opresc aici. Daca acum, in luna mai, se ating temperaturi de 36 de grade, in iulie si august va fi inca si mai cald, cu temperaturi care vor ajunge pana la 40 de grade.

Arsita a inceput, asadar, iar valorile aratate de termometre nu sunt decat primele semne ale verii. Bucurestenii vor avea de indurat „doar” o maxima de 30 de grade, astazi, insa sunt pe drumul cel bun, anunta specialistii.

In luna iunie, cea mai afectata zona va fi cea de sud, unde temperaturile vor fi de peste 35 de grade. Apogeul va fi atins in lunile iulie si august, cand se va ajunge la 40 de grade Celsius.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea