Social

#reactie klaus iohannis #florin citu arestat #klaus iohannis #america

Prima reactie a lui Klaus Iohannis despre arestarea lui Florin Citu in America. Ce i-ar fi spus premierului

Premierul Florin Citu si presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, ar fi discutat despre incidentul in care a fost implicat seful Guvernului in America in urma cu 20 de ani, cand a fost retinut de politie in America dupa ce a urcat baut la volan. Premierul Romaniei a avut o alcoolemie uriasa si a platit o cautiune pentru a scapa de inchisoare.

 

In cadrul unei emisiuni de la TVR, Florin Citu a dezvaluit ce i-a spus Klaus Iohannis despre acest episod neplacut din tineretea lui. 

„Nu. Am discutat despre eveniment si atat. Nu a fost niciun repros”, a raspuns Florin Citu. Pe de alta parte, Citu a fost intrebat daca s-a simtit incurajat de presedinte in campania pentru sefia PNL.

„Presedintele Klaus Iohannis a fost mai mult o inspiratie pentru mine. Nu. Incurajat, bineinteles, pentru ca am o relatie, si s-a vazut, o relatie buna cu domnul presedinte, dar este mai mult o inspiratie, pentru modul in care a ales sa faca politica in Romania. Dupa ani de zile, in care am avut acel tip de politician vechi si presedinte, a venit si a schimbat si imaginea Presedintiei, dar si modul in care se face politica in Romania, de aceea am spus ca este o inspiratie pentru mine”, a spus premierul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea