Social

#extragere Loteria Vaccinarii #romanii nemultumiti #scandal Loteria Vaccinarii #Loteria Vaccinarii

Prima extragere la Loteria Vaccinarii, urmata de un scandal urias! De ce sunt nemultumiti romanii

Ieri, 3 octombrie, a avut loc prima extragere la Loteria vaccinarii. Desi extragerea a avut loc la ora stabilita, rezultatele nu au fost publicate timp de mai bine de 10 ore, nici pe site-ul Loteriei Romane www.loto.ro, nici pe site-urile Ministerului Economiei si Ministerului Sanatatii.

 

O alta nemultumire a romanilor este faptul ca desi au fost 81 de castigatori, a avut loc o singura extragere, restul castigatorilor fiind luati in ordine dupa numarul extras. 

Numarul castigator al premiului saptamanal in valoare de 100.000 de lei este: 0 8 3 5 7 7.

Celelalte 80 de premii au fost date in ordine, dupa numarul extras initial.  Avand in vedere ca nu au avut loc 81 de extrageri, nemultumirile oamenilor nu au intarziat sa apara.

"Foarte neinspirata solutie au gasit. Probabil ca oamenii isi inscriu toata familia o data si au numere consecutive si practic castiga cateva familii", a scris un participant la campanie.

"O extragere facuta total aiurea. Un singur numar extras pentru marele premiu saptamanal, restul de 80 castigatori fiind numere consecutive dupa castigatorul marelui premiu. Adica daca dai 81 premii faci 81 extrageri, nu o singura extragere si restul ii iei la gramada unul dupa altul", este deparere o alta persoana.

Conform regulamentului in vigoare, La Loteria vaccinarii se acorda 1.139 premii, in valoare totala de 15 milioane lei, dupa cum urmeaza:
- 81 de premii saptamanale (80 de premii saptamanale + 1 premiu mare saptamanal);
- 3 premii lunare (cate 1 premiu in ultima saptamana a fiecarei luni);
- 2 premii la finalul Loteriei Programului national de vaccinare, respectiv in luna 3

Loteria vaccinarii consta in extragerea aleatorie de numere in vederea acordarii de premii in bani tuturor persoanelor vaccinate cu schema completa de vaccinare anti-Covid, care si-au generat certificatul digital al UE privind COVID-19 pe baza CNP-ului si care se inscriu pentru participare la extrageri in aplicatia disponibila pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro.

Ulterior inscrierii, participantul primeste un numar de ordine alocat cronologic, corespunzator momentului inregistrarii acestuia in aplicatie. Aplicatia permite atribuirea unui singur numar de ordine alocat aceluiasi CNP. Numarul de ordine alocat se transmite prin e-mail catre contul de e-mail al utilizatorului autentificat pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro

Loteria vaccinarii se desfasoara pe parcursul a 14 saptamani, in perioada 3 octombrie – 31 decembrie 2021 si consta in 19 extrageri organizate in zilele de duminica/vineri, pe parcursul a 14 saptamani, astfel:
- 14 extrageri, respectiv cate 1 extragere pe saptamana
- 3 extrageri, respectiv cate 1 extragere in fiecare luna
- 2 extrageri organizate in saptamana 14, respectiv in ultima saptamana a actiunii.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea