Social

Prima editie BookTalks

Pe data de 13 iunie, la ora 18:45 fix in Club A (Str. Blanari nr.14), va fi lansat BookTalks, un nou concept de eveniment cultural. La aceasta prima editie va fi invitat Ioan T. Morar, care va citi din cartea sa Lindenfeld, lectura, urmata de o dezbatere. Intrarea va fi libera. Organizatorul acestui eveniment este bookblog.ro, blogul de cultura votat cel mai bun din Romania in 2007 si 2008.

BookTalks, noul concept de eveniment cultural organizat de bookblog.ro, va consta in lecturi publice si dezbateri intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa. Acesta doreste sa se indeparteze de lecturile publice desfasurate sporadic pana acum la noi, cu public restrans si cadru formal, apropiindu-se de cele dezvoltate cu atata succes in alte tari.

Aspectul cel mai important al BookTalks va fi intalnirea cu scriitori si alti participanti pasionati de lectura. Dorim sa ne cunoastem si sa dezbatem impreuna pe tema cartii din care se va citi si, in timp, chiar sa devenim prieteni.

Prima editie, din 13 iunie, va fi una cu multe surprize. Atunci vom vrea in primul rand sa aflam impresiile celor prezenti, in functie de care ne vom orienta in realizarea urmatoarelor editii. Acestea se vor organiza in fiecare luna daca publicul va fi incantat si va dori sa revina.

Prin urmare, va invitam pe data de 13 iunie, la ora 18:45 fix, in Club A sa il ascultam impreuna pe Ioan T. Morar, sa ne cunoastem si sa vedem cum putem imbunatati acest nou concept de eveniment cultural pentru a fi la inaltimea asteptarilor tuturor participantilor si la nivelul celor care se desfasoara deja cu succes in alte tari.

bookblog.ro a fost desemnat cel mai bun blog de cultura din Romania atat in 2007 cat si in 2008. Este un blog colectiv, axat pe recomandari de carte. Recenzii, Dezbateri in Clubul de Carte, Integrale de autori, Inteviuri cu Scriitori, Concursuri cu premii in carti, Evenimente. O echipa de 14 oameni, 2 ani si jumatate, peste 1000 de carti recenzate. Povestea continua. Ne gasiti pe bookblog.ro

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea