Social

#prima declaratie Sorin Campeanu #premier interimar #Sorin Campeanu #demisie victor ponta

Prima declaratie a premierului interimar, Sorin Campeanu: "O misiune dificila"

Sorin Campeanu, premierul interimar al Romaniei, a facut primele declaratii de presa la Palatul Victoria, in care a cerut sprijinul partidelor politice “pentru a putea duce la indeplinire misiunea dificila”.

 

 

“Doresc sa apreciez increderea deosebita acordata, care ma onoreaza. Exista o responsabilitate mare, chiar daca mandatul este limitat. Guvernul va ghestiona problemele curente in spirit de total echilibru, fara a avea posibilitatea emiterii unor ordonante de urgenta sau proiecte de lege. Nu inseamna ca nu vom acorda atentie intocmirii Legii bugetului, de care depinde modul de derulare a investitiilor, plata salariilor. Imi doresc sprijinul partidelor politice pentru a putea duce la indeplinire misiunea dificila, asigurandu-le de dialog. Romania va ramane un factor de stabilitate. Pentru mediul economic, sa ne concentram eforturile pentru un echilibru pronuntat pentru a nu pierde increderea. Cred ca vom gasi o solutie de stabilitate cat mai curand. Asigur presa de maxima disponibilitate. Azi vom avea o intalnire informala cu liderii guvernului”, a declarat premierul Sorin Campeanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea