Social

#accident #rusia #ambasada rusa #masina ambasadei

Prima declaratie a oficialilor rusi in legatura cu accidentul provocat de masina ambasadei

Oficialii rusi au facut prima declaratie in legatura cu cazul tinerei accidentate de catre masina diplomatului ambasadei.

Andrei Lancikov, reprezentatul consulatului Rusiei in Romania, a declarat agentiei Ria Novosti ca persoana care a accidentat-o pe tanara nu consumase alcool, iar autoritatile romane exagereaza cand sustin ca diplomatul ar fi refuzat sa faca testul de alcoolemie.

"Fata traversa strada in fuga, a aparut brusc in fata masinii diplomatului, din spatele unui alt vehicul, pur si simplu nu a vazut-o", a spus acesta. Lancikov a tinut sa precizeze ca, potrivit Conventiei de la Viena, diplomatii beneficiaza de imunitate si nu pot fi trasi la raspundere penala sau administrativa in tara in care se afla.

Tanara in varsta de 19 ani a fost lovita, duminica dupa-amiaza, de o masina a ambasadei Federatiei Ruse pe o trecere de pietoni amplasata la intersectia strazilor Ilioara si Camil Ressu. Fata a fost accidentata grav si a fost internata de urgenta la spitalul Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitala, cu contuzii la nivelul creierului.

Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea