Social

# antreprenoriat feminin #conferinta #Beauty of Entrepreneurship

Prima conferinta internationala dedicata antreprenoriatului feminin, un real succes

Prima conferinta internationala din Romania, dedicata antreprenorilor si tuturor celor ambitiosi, curajosi si cu abilitati de leadership, a fost un real succes. Conferinta "Beauty of Entrepreneurship" desfasurata pe 9 noiembrie a avut loc la acultatea de Drept, din cadrul Universitatii din Bucuresti si s-a bucurat de un public numeros, public ce a fost captat de speakeri internationali si inspirationali:

Perry Timms – speaker TEDx, a fost gazda evenimentului si a incantat publicul prin prezenta si discursurile sale; Penny Haslam - speaker profesionist, cu experienta in jurnalism de business in cadrul BBC, in prezent specializata in consultanta media si formare profesionala. Penny a vorbit despre importanta Performantei, Imaginii si Expunerii in business; Karin Tenelius - speaker, inventator, autor, antreprenor. O persoana ambitioasa si cu darul de a motiva pe toti cei care o cunosc. Karin a vorbit despre experienta ei de viata si cum a ajuns sa ofere consultanta de management pentru companii; Julie Bishop - specialist in social media si recrutare de personal cu ajutorul canalelor de social media, in branding si marketing. Julie a povestit din experienta ei de viata si business si cum iti gasesti calea, cum te adaptezi; Branislava Antovic - blogger si fashion stylist din Serbia, antreprenoare si pasionata de lumea modei. Branislava a incantat publicul prin povestea sa de viata si cum a devenit antreprenoare; Yvette Larson – fondatoare a The Bucharest Lounge, o suedeza care a vrut sa faca cunoscuta intregii lumi frumusetea Romaniei. Yvette a povestit cum s-a adaptat vietii de business si de antreprenoriat; Maria Andrei - in prezent style & lifestyle director. Maria are o vasta experienta in domeniu, avand in portofoliu colaborari cu Cosmopolitan, Beau Monde, FHM, Burda, Eva.ro si multe altele; Paul Renaud - Certified Executive Coach (ICF), specializat in performanta profesionala, marketing si neurostiinte a intervievat-o pe Maria Andrei, oferind astfel publicului informatii pretioase legate de evolutia in cariera; Daniel Mandita – co-fondator Tango Tangent, a trecut prin multe schimbari profesionale pana cand a descoperit adevaratul drum – Tango. Daniel Mandita si Gilbert Iscu, co-fondator al Tango Tangent, pasionat de tango, dar si de marketing, ocupandu-se de imaginea si intregului cadru de marketing si creatie al scolii, au incantat publicul printr-o scurta demonstratie in pasi de Tango. Adevarata lectie de dans, dar si de business.

Conferinta a fost urmata de doua sesiuni de discutii moderate de Perry Timms, avand ca invitati pe: Carmen Burtea, Aristide Seri, Cori Gramescu, Nicoleta Munteanu. Aici s-a discutat despre Inspiratie si Creativitate in Antreprenoriat si in Business, pe subiecte precum: Gasirea surselor de inspiratie, Transformarea inspiratiei in realitate, Creativitatea si studiul de piata, Legatura dintre valoarea adaugata si principiile de baza.

Evenimentul s-a incheiat cu o Gala de premiere care a avut loc la Sheraton Bucharest Hotel, unde au participat persoane publice si din mass-media. In cadrul Galei au fost premiate zece doamne de succes in antreprenoriat si businss: Paula Dobrescu - fondatoarea Business Travel, Cori Gramescu – fondatoare LadyFIT Gym, Amalia Iscu – co-fondatoare si instructor de dans Tango Tangent, Magda Bei – fondatoare Graphtec Design, Ana Maria Stefan – fondatoare Sophia Romania, Daniela Teodorescu – redactor sef al revistei Avantaje, dr. Alina Hanif Crantea si dr.Irina Gavrilut – medici stomatologi in cadrul clinicii New Dental, Monica Stefan – membru ACCA si manager de echipa in cadrul Soter & Partners, Irina Maria Ursan – Director Dezvoltare aBeauty Clinique - un brand in domeniul esteticii faciale si corporale neinvazive si minimum invazive.

A fost o zi glorioasa si un eveniment reusit, menit sa schimbe vietile celor care inca mai cred intr-o lume mai buna! Toate imaginile de la conferinta pot fi descarcate de pe pagina de facebook a Asociatiei Nationale a Antreprenorilor.

Evenimentul se doreste a deveni unul recurent in Romania si cu siguranta se va intampa acest lucru, daca in continuare vor fi parteneri la fel de generosi si cu suflet mare. 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea