Social

#prima casa #program prima casa #credit prima casa #programul prima casa

Prima casa continua! Cine va putea beneficia de program incepand de anul viitor

In ciuda zvonurilor ca programul "Prima casa" nu mai primeste finantari, se pare ca programul va continua. Ministerul Finantelor va reimparti 28 de milioane de lei (6 milioane de euro) din fondurile ramase nefolosite pana acum.

Banii alocati trebuie sa ajunga pentru aproximativ 300 de locuinte. In plus, Ministerul Finantelor ia in calcul si o suplimentare a sumelor pentru acest an, a anuntat ministrul Anca Dragu, potrivit digi24.ro.

Din fondurile care nu au fost folosite pana acum, Ministerul Finantelor a infiintat un fond de rezerva pentru ca bancile care termina banii sa isi poata suplimenta conturile.

Pana la mijlocul anului, prin programul Prima Casa, au fost acordate 22.000 de garantii, in valoare de 2 miliarde de lei, scrie dcnews.ro

Schimbari majore incepand cu anul 2017

Incepand din 2017, de programul "Prima casa" vor putea beneficia doar romanii cu venituri mai mici decat salariul mediu pe economie, adica 2.000 de lei. Aceasta este propunerea Ministerului Dezvoltarii intr-un document numit Strategia Nationala pentru Locuire, potrivit stirileprotv.ro

Sursa foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea