Social

#prigoana #candidat #sector

Prigoana vrea sa candideze in sectorul 3

Omul de afaceri va candida pentru un mandat de deputat intr-un colegiu electoral din sectorul 3, unde are domiciliul. El a declarat agentiei NewsIn ca inca nu s-a hotarat daca o va face in calitate de independent sau sub sigla unei formatiuni politice, desi „in principiu s-a discutat cu mai multe partide“.

El a precizat ca este posibil sa candideze sub culoarea PDL, urmand ca acest lucru sa se clarifice dupa trasarea colegiilor uninominale in Capitala. Numele lui Silviu Prigoana a fost vehiculat si pentru Primaria Generala, fie ca independent, fie sustinut de PDL.

Tot in Bucuresti vrea sa candideze si purtatorul de cuvant al lui Vacaroiu, social-democratul Andrei Alexandru, deconspirat de CNSAS drept colaborator al Securitatii ca politie politica. El isi propune sa obtina un fotoliu de senator intr-un colegiu din Capitala „in care se va inscrie si un candidat important din partea dreptei, cum ar fi Vasile Blaga sau Elena Udrea“.

„Sunt un sustinator al ideilor politice ale lui Ion Iliescu, de stanga, si vreau sa ma confrunt cu un om politic de dreapta“, a declarat Alexandru, precizand ca decizia apartine conducerii partidului.

Si in afara Bucurestiului numa rul celor care doresc sa ramana sau sa ajunga in parlament creste de la zi la alta. Presedintele Senatului, Nicolae Vacaroiu, a anuntat, ieri, ca va candida pentru un nou mandat de senator in judetul Arges , acolo unde s-a inscris si in 2004 la alegerile parlamentare. Politicienii gorjeni cu dosare penale vor si ei sa ajunga deputati si senatori.

Candideaza la parlament Dan Ilie Morega (PNL - Gorj), trimis in judecata de DNA, fiind acuzat ca a colectat in mod ilegal bani de la mai multe institutii, (PDL), trimis in judecata de DNA pentru modul in care si-a construit vila de lux, si celebrul Nicolae Mischie (PNG), si el aflat, la un moment dat, in atentia justitiei.

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea