Social

#avantaje amanet #amanet

Prietenul la nevoie se cunoaste – 3 avantaje sigure oferite de un amanet

Fara indoiala, la un moment dat in viata, apar situatii mai putin placute in care avem nevoie urgenta de bani. Atunci cand invervine o criza financiara si nu avem puterea de a o controla imediat, solutia cea mai la indemana este sa apelam la serviciile unui amanet. O casa de amanet ofera servicii diverse unde se lasa imprumut, se schimba si chiar cumpara bunuri precum bijuterii, electronice, electrocasnice si alte obiecte de valoare. In cazul in care avem nevoie de un telefon mobil si nu ne permitem achizitionarea lui dintr-un magazin, putem sa luam in considerare ofertele unui amanet telefoane. Mai mult decat atat, un amanet telefoane Bucuresti prezinta 3 avantaje pentru ca bucurestenii sa se bucure de solutii oricand, iar acestea vor fi abordate in continuare in acest articol.

Pastrarea obiectelor de valoare in siguranta

Obiectele de valoare care sunt lasate la o casa de amanet sunt supuse in prima instanta unei evaluari, urmand ca mai apoi sa se intocmeasca un contract intre doua parti. Procedura de evaluare este una cat se poate de transparenta si se face pe loc in prezenta clientului. Bunurile sunt astfel pastrate in siguranta si depozitate cu grija pe toata perioada contractuala.

Finantarea corecta in mai putin de 10 minute

Apeland la serviciile unei case de amanet, putem face rost de bani in scurt timp, procedura fiind finalizata in mai putin de 10 minute. Daca avem de a face cu o situatie ce nu se poate amana, un obiect de valoare lasat amanet pentru cateva zile ne scoate din incurcatura garantat. In plus, la un amanet putem vinde si bunurile din casa pe care nu le mai folosim, cum ar fi aparatul foto sau o bicicleta veche. Cu siguranta ca fiecare persoana dispune de astfel de obiecte si poate face o alegere inteligenta castigand si bani in urma contactarii unei case de amanet.

Apropierea de casa

Un alt avantaj pe care o casa de amanet il detine se refera la proximitate. In ziua de astazi, serviciile de amanet s-au extins foarte mult tocmai datorita faptului ca din ce in ce mai multa lume recurge la astfel de servicii. O sucursala de amanet poate fi gasita usor in fiecare cartier al orasului, in special in centrul acestuia, asa incat clientul sa nu strabata un drum prea lung pana la prima casa. Mai mult, cei care se ocupa de serviciile de amanet au un program prelungit, astfel incat oricine sa aiba timp sa profite in caz de urgenta.

Prin urmare, acestea reprezinta cele mai importante 3 avantaje pe care un amanet le ofera clientilor si pentru care poate fi considerat un prieten de nadejde in situatii de criza.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea