Social

# preturi parcari #parcari bucuresti #parcari

Preturile parcarilor din Bucuresti explodeaza in 2022. In unele zone, bucurestenii vor plati cu pana la 7 ori mai mult

Preturile parcarilor din Bucuresti vor exploda in 2022. In unele zone, bucurestenii vor fi nevoiti sa plateasca cu pana la 7 ori mai mult pentru parcare, deoarece preturile vor fi diferite in functie de zona. Astfel, Capitala va fi impartita in patru zone A, B, C, D, iar zona A va fi cea mai scumpa, fiind zona centrala. Aici, este cea mai mare crestere, de la 84 de lei, la 600 de lei pe an. In zona B, pretul fi de 500 de lei, de la 66 de lei, in zona C va fi de 400 de lei, de la 55 de lei, iar in zona D, cea mai ieftina, tariful va fi de 300 de lei, fata de 37 de lei.

 

Taxele au crescut fata de nivelul actual, solicitarea de majorare venind de la primarii de sector. Principala modificare este ca taxa e calculata anual, nu pe zi ca pana acum.

In sectorul 4, de exemplu, cei care vor sa aiba un loc de parcare inchiriat de la primaria de sector trebuie sa plateasca 600 de lei. La nivelul Capitalei au fost amenajate in jur de 220.000 de locuri de parcare, de cinci ori mai putine decat este nevoie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea