Social

#pui # pret redus #pret pui

Pret redus la pulpele de pui, astazi: 4,65 de lei kilogramul. Vezi cum a fost posibil!

Administratia Judeteana a Finantelor Publice (AJFP) a vandut, joi, prin licitatie publica, o cantitate de 20.000 de kilograme de pulpe de pui, la pretul de 4,65 de lei kilogramul. La licitatie a participat un singur ofertant.

Miercuri, AJFP Arad a publicat un anunt de licitatie pentru produse perisabile (20 de tone de pulpe de pui cu spate, congelate). Termenul de depunere a ofertelor a fost joi, ora 12.00. La licitatie s-a prezentat insa o singura firma, noteaza Mediafax. La ora 14.00 s-a stabilit pretul de vanzare a carnii: 4,65 de lei kilogramul, plus TVA.

Carnea a fost confiscata de la o firma care are datorii la stat si a fost valorificata in regim de urgenta, intrucat este un produs perisabil, potrivit purtatorului de cuvant al AJFP, Calin Arusti.

In urma licitatiei, firma castigatoare va comercializa carnea prin magazine, termenul de valabilitate fiind aprilie 2014.

Sursa foto: agra.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea