Social

#ucraina #parlament #iuscenko

Presedintele Viktor Iuscenko a dizolvat Parlamentul ucrainean

Presedintele ucrainean Viktor Iuscenko a pronuntat miercuri seara dizolvarea Parlamentului, dupa ce consultarile in acest sens avute in cursul diminetii cu reprezentantii Adunarii si grupurilor parlamentare nu au dus la niciun rezultat concret.

"In timpul intalnirii de dimineata, presedintele a anuntat ca va da timp Parlamentului pentru a gasi o solutie", declarase miercuri Presedintia, fara a da alte precizari. Presedintele, care, potrivit AFP, a plecat apoi in Italia, le-a dat o zi deputatilor pentru a aduce amendamente tehnice legislatiei electorale si pentru a debloca fondurile necesare organizarii unui scrutin anticipat, au explicat parlamentarii, potrivit Interfax. " Iuscenko asteapta ca Parlamentul sa ia o decizie pe tema acordarii de fonduri si dupa aceea se va gindi daca va semna sau nu decretul" de dizolvare , afirmase un responsabil al Partidului Regiunilor, Oleksandr Efremov.

Continuarea in Realitatea TV



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea