Social

#presedinte #bruxelles #traian băsescu #comisia europei

Presedintele Traian Basescu se va intalni la Bruxelles cu presedintele Comisiei Europene

Presedintele Traian Basescu va pleca miercuri la Bruxelles, unde va reprezenta Romania la Consiliul European din perioada 22-23 noiembrie. In cadrul acestui consiliu, se va discuta bugetul UE pentru 2014-2020.

Inainte de aceasta reuniune, Basescu are programate intalniri cu Jose Manuel Barroso, presedintele Comisiei Europene, si Herman van Rompuy, presedintele Consiliului European. De altfel, cei doi oficiali europeni se vor intalni in cursul zilei de joi cu toti liderii care vor participa la Consiliul European, a anuntat Andreas Mavroyiannis, ministrul cipriot al Afacerilor Externe.

Plenul reunit al celor doua Camere ale Parlamentului Romaniei a decis, marti, ca seful statului va trebui sa reprezinte interesul national la Bruxelles, pledand pentru actualele variante de buget propuse de CE si PE. Presedintele Traian Basescu va citi memorandumul aprobat in Parlament, insa nu este obligat sa tina cont de acesta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea