Social

Presedintele Obasanjo promite sa-l ajute pe Okocha sa-si recupereze banii

Presedintele Nigeriei, Olusegun Obasanjo, a promis ca-l va ajuta pe capitanul nationalei nigeriene de fotbal, Agustin Okocha, sa-si recupereze milionul de dolari pe care l-a depus intr-o banca locala, care insa a dat faliment , relateaza AFP.

"Am dat instructiuni Bancii centrale a Nigeriei ca sa-i inapoieze lui Okocha suma de bani blocata de banca intrata in faliment, imediat ce vor fi rezolvate problemele acesteia", a declarat seful statului in cadrul programului de radio care ii este dedicat lunar, "The President Explains".

Presedintele a mai spus ca prin inapoierea banilor lui Okocha, jucatorul formatiei engleze Bolton, se va reda increderea in ecomomia locala, iar nigerienii aflati in strainatate vor putea investi fara sa se mai teama.

Aflat in Tunisia alaturi de nationala Nigeriei, care s-a calificat in semifinalele Cupei Africii pe Natiuni, Okocha i-a cerut presedintelui nigerian sa intervina pentru a-si putea recupera banii.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea