Social

#OUG 14 # oug 13 #promulgare legi #klaus iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a promulgat aprobarea OUG 14 si respingerea OUG 13

Vesti bune pentru romani! Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis a promulgat in aceasta dimineata, Legea de respingere a Ordonantei 13, precum si Legea de aprobare a Ordonantei 14.

 

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat vineri, 24 februarie a.c., urmatoarele decrete: Decret pentru promulgarea Legii privind respingerea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 13/2017 pentru modificarea si completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal si a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala; Decret privind promulgarea Legii pentru aprobarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 14/2017 privind abrogarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 13/2017 pentru modificarea si completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal si a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penala, precum si pentru modificarea Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedura penal", se arata in comunicatul Administratiei Prezidentiale.

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi, in timpul ceremonieie de investire in functie a noilor ministri din cabinetul Grindeanu, ca va promulga cele doua legi, potrivit mediafax.ro.

"Am constatat acum, inainte sa ajung in sala, ca au venit de la Parlament doua legi: Legea de respingere a OUG 13 si de aprobare a Ordonantei 14. Voi promulga maine aceste legi si atunci avem toate conditiile de a trece la normalizarea situatiei", a declarat presedintele Klaus Iohannis, la juramantul celor patru ministri noi din Cabinetul Grindeanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea