Social

#valentin iliescu #pdl giurgiu #demisie

Presedintele filialei PD-L Giurgiu a demisionat din functie

Fostul deputat democrat- liberal, Valentin Iliescu , a declarat vineri ca a demisionat din functia de lider al filialei Giurgiu , in urma unor neintelegeri cu primari ai PD-L care "au tradat partidul si l-au vandut liberalilor, dupa care s-au orientat din nou catre PD-L".

Iliescu a precizat, pentru NewsIn, ca decizia de a renunta la conducerea organizatiei de Giurgiu este definitiva si a acuzat unii primari PD-L ca "au vandut pe bani buni" partidul in alegeri, dupa care au revenit in partid.

"Mi-am incheiat mandatul, PD-L ramane cu o echipa foarte buna, capabila sa continue rezultatele bune pe care le-am avut in fruntea filialei. Am preluat filiala de la 7% si am adus-o pana la 32% in alegerile europarlamentare si 25% la ultimele alegeri, de fiecare data obtinand mai multe voturi decat PSD. Plec din cauza diferentelor de opinie intre mine si unii primari ai PD-L care la alegerile parlamentare au tradat partidul si ne-au vandut la PNL, dupa care au redevenit mari lideri ai PD-L. Totul s-a facut pe bani", a spus Iliescu. El a precizat ca va sluji in continuare PD-L si ca va reveni la meseria de inginer. Deputatul PD-L valentin iliescu a candidat la alegerile parlamentare din 30 noiembrie 2008 in Colegiul 3 din Circumscriptia Giurgiu, obtinand 8981 de voturi, plasandu-se pe locul doi in colegiu.

In urma redistribuirilor, Iliescu nu a obtinut mandatul de deputat. inainte de a intra in PD-L, Valentin Iliescu a fost membru PUNR, apoi PSD.in legislatura 1996-2000, Valentin Iliescu a reprezentat PUNR in Camera Deputatilor, iar in 2000-2004 a fost deputat PSD.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea