Social

#van rompuy #presedintele europei #insulta

Presedintele Consiliului European, insultat de un eurosceptic britanic

Presedintele Consiliului European , Herman Van Rompuy , a fost insultat, miercuri, in Parlamentul European, de catre euroscepticul britanic Nigel Farage, care a spus ca Van Rompuy ar avea "charisma unei carpe umede".

Discursul critic a fost rostit de euroscepticul britanic in cadrul unei dezbateri aprinse pe tema politicilor europene, relateaza EuObserver.

Presedintele Consiliului Europei a parut vizibil stanjenit cand comentariile lui Nigel Farage au inceput sa devina atacuri la persoana. Aceasta este prima aparitie a lui Van Rompuy in fata Parlamentului European.

Farage a vorbit despre discursul introductiv rostit de Herman van Rompuy, spunand ca acesta are "charisma unei carpe umede" si arata ca "un functionar bancar de mana a doua".

"Nici n-am auzit de tine. Nimeni din Europa n-a auzit niciodata de tine", a declarat europarlamentarul britanic, referindu-se la fostul prim-ministru belgian, a carui numire in functia de presdinte a Consiliului European a luat prin suprindere majoritatea oficialilor de la Bruxelles.

 ( citeste continuarea pe Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din social

Top

Cauta-ti perechea